Diensten2023-01-19T10:25:03+00:00

Diensten

We bieden u een aanpak op maat

U DENKT EROVER ZELFSTANDIG TE WORDEN

… wij geven gratis eerstelijnsadvies

Conform onze opdracht als BIBF-erkend boekhoudkantoor geven wij gratis advies aan ondernemers die willen starten als zelfstandige en helpen wij hen bij het kiezen van de gepaste vennootschapsvorm.
Het advies heeft dus louter als doel het boekhoudkundige, fiscaal en juridische kader waarbinnen de startende ondernemer zijn commerciële activiteit zal ontplooien nader toe te lichten.

HET OPSTARTEN VAN EEN NIEUWE ZAAK

… een helder overzicht van de stappen

Van zodra u beslist hebt om de stap tot het ondernemerschap te zetten willen wij u graag begeleiden om dit geheel volgens uw noden te realiseren. Wij geven u een helder overzicht van de stappen die nodig zijn om uw opstart snel en efficiënt te realiseren. Indien nodig brengen we u ook graag in contact met onze externe partners.

BOEKHOUDING EN FISCALITEIT

… de basisprincipes van degelijk boekhoudwerk

Het voeren van uw boekhouding en het geven van fiscaal advies blijft uiteraard onze kernactiviteit. Wij geloven zeer sterk in de aloude basisprincipes van degelijk boekhoudwerk zoals juistheid, stiptheid en discretie maar gebruiken moderne technologie en communicatiekanalen om dit efficiënter, en in lijn met modern ondernemerschap te realiseren. Wij hechten veel belang aan een samenwerking die geheel volgens de wettelijke vereisten verloopt en passen dus steeds alle richtlijnen mbt. client acceptatie, anti-witwas en privacywetgeving (GDPR) toe.

OVERDRACHT VAN UW DOSSIER

… van uw bestaande boekhouder

Naast starters helpen wij uiteraard ook graag ondernemers die van boekhouder willen veranderen. Wij luisteren naar uw wensen en doen u vervolgens een helder en competitief voorstel. In een volgende fase regelen wij de correcte overdracht van uw dossier bij uw bestaande boekhouder en dankzij ons online platform Yuki bent u zeer snel bij ons aangesloten.

DOELGROEPEN

ONDERNEMERS DIE BEWUST KIEZEN VOOR EEN DIGITALE MANIER VAN WERKEN

ONDERNEMERS DIE EEN VERTROUWELIJKE EN PERSOONLIJKE AANPAK WENSEN

ONDERNEMERS KLEIN EN GROOT

Dewico and Yuki accounting

De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding.

Via je eigen Yuki omgeving hoef je alleen de administratie digitaal aan te leveren. Het enige wat je hier voor nodig hebt, is een pc, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive.
Je banktransacties kunnen tevens door middel van een koppeling door Yuki automatisch worden opgehaald.

Yuki op mobiel

NIEUWS / BLOG

Volg Dewico op de voet en mis niets van het laatste nieuws dat Dewico te melden heeft.

Kantoor Oude Vismijn

mei 3rd, 2019|

Een nieuw kantoor op de Oude Vismijn in Lokeren! Welkom bij het nieuwe kantoor van Dewico, uw pa [...]

Reacties uitgeschakeld voor Kantoor Oude Vismijn

HEBT U VRAGEN OF WILT U KLANT WORDEN?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag of verzoek
zo spoedig mogelijk.

Go to Top