Yuki2023-04-19T08:48:38+00:00

Yuki

Uw boekhouder kan niet zonder slaap …
ons boekhoudplatform wel

ONTDEK YUKI

De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding.

Via je eigen Yuki omgeving hoef je alleen de administratie digitaal aan te leveren. Het enige wat je hier voor nodig hebt, is een pc, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive.
Je banktransacties kunnen tevens door middel van een koppeling door Yuki automatisch worden opgehaald.

Yuki biedt een uniek concept dat veel verder gaat dan een traditioneel (zelfs vaak online) boekhoudpakket. Het omvat volgende hoofdcomponenten

  • Digitale postbus
  • Digitaal archief
  • Boekhoudsysteem met automatisatie (Robotic Accounting)

YUKI IS VEILIG

  • Communicatie is versleuteld
  • Automatische back-ups
  • Wekelijkse updates die zonder onderbreking uitgerold worden
Yuki op mobiel
logo Yuki
Yuki en Dewico

YUKI’S VOORDELEN

Als je je documenten minstens één maal per week aanlevert, zijn er voor jouw boekhouder ook geen echte ‘piekmomenten’ meer zoals in het klassieke boekhoudsysteem (’t is weer btw)

Je kan je administratie eenvoudig aanleveren door documenten te scannen, uploaden of mailen of via Google Drive, Dropbox of de Yuki smartphone app voor al je bonnetjes.
De rest van de tijd kan je je volledig richten op ondernemen. Rekeninguittreksels worden automatisch via Codabox doorgestuurd naar je dossier.

De samenwerking met je boekhouder verloopt voornamelijk digitaal, jullie hebben beiden toegang tot een portaal en delen dezelfde informatie. Heb jij een vraag aan je accountant? Deze kan je stellen bij het document waarover je vraag gaat, zo ontstaat er nooit miscommunicatie.

Een papieren archief is verleden tijd. Alle gegevens staan veilig opgeslagen in een overzichtelijk digitaal archief in de cloud. Je hebt geen ruimte meer nodig voor kasten vol mappen op kantoor. Daarnaast is je gehele archief in te zien via je smartphone dankzij de Yuki Android & iPhone app. Het opzoeken van documenten is daardoor kinderspel.
De Yuki boekhoudmotor doet veel meer dan gewoon registreren, het is een zelflerend systeem boordevol slimme technologie, klaar voor de toekomst!

Het persoonlijke dashboard biedt betrouwbare en bruikbare stuurinformatie die je direct kan gebruiken. Vanuit het dashboard kun je altijd doorklikken tot op factuurniveau. Als je regelmatig je documenten aanlevert beschik je steeds over de meest recente cijfers van je onderneming.

Alle aankoop- en verkoopfacturen staan in overzichtelijke digitale Yuki mappen. Deze zijn heel gemakkelijk te raadplegen voor jou en jouw accountant.

Yuki biedt gratis een mobiele app aan waarmee je steeds je documenten en cijfers kan consulteren. Daarnaast kan je via de app ook bonnetjes ed. aanleveren door er een foto van te nemen. Je hoeft de bonnetjes daarna niet meer bij te houden, handig snel en efficiënt.

Last but not least, Yuki neemt geen vakantie en slaapt nooit.

NIEUWS / BLOG

Volg Dewico op de voet en mis niets van het laatste nieuws dat Dewico te melden heeft.

Kantoor Oude Vismijn

mei 3rd, 2019|

Een nieuw kantoor op de Oude Vismijn in Lokeren! Welkom bij het nieuwe kantoor van Dewico, uw pa [...]

Reacties uitgeschakeld voor Kantoor Oude Vismijn

HEBT U VRAGEN OF WILT U KLANT WORDEN?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag of verzoek
zo spoedig mogelijk.

Go to Top